Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

kallikratis
Εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, η οποία από μόνη της απειλεί να προκαλέσει πολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει ν' αλλάξει τον αυτοδιοικητικό της χάρτη. Με την Ελλάδα στη χειρότερη δυνατή θέση, μόνη της η κυβέρνηση αποφασίζει ν' ανοίξει τους "ασκούς" του Καλλικράτη. Μόνη της η Ελλάδα επιχειρεί να βγάλει τα δικά της μάτια. Μέσα σε έναν αποθρασυμμένο και διεκδικητικό περίγυρο αποφασίζει να τον διευκολύνει στις επιδιώξεις του. Να τον διευκολύνει με ένα εγκληματικό νομοσχέδιο, του οποίου τις συνέπειες δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Με ένα νομοσχέδιο, το οποίο είναι φανερό ότι έχει "κατασκευαστεί" σε ξένα κέντρα αποφάσεων, για να διευκολύνει ξένα συμφέροντα. Με ένα νομοσχέδιο, το οποίο για τους γνωρίζοντες φέρει τη "σφραγίδα" της Λέσχης Bilderberger. Με ένα νομοσχέδιο-"βόμβα", το οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει βάλει τους άσχετους Ραγκούσηδες να το σκαλίζουν με το "κατσαβίδι".

Αυτό το νομοσχέδιο είναι ο ορισμός του "Συνταγματικού Πραξικοπήματος". Με αντισυνταγματικές "αλχημείες" δημιουργεί τα προαπαιτούμενα για μελλοντικές εθνικές τραγωδίες. Με έναν σχεδιασμό, ο οποίος απαιτεί αιρετούς περιφερειάρχες, ανοίγει ο δρόμος για εθνικά προβλήματα στο σύνολο του ελλαδικού χώρου και από τη Θράκη μέχρι και την Κρήτη. Είναι θέμα χρόνου η εκδήλωσή τους. Υπάρχει ήδη η "συμπτωματολογία". Η περίπτωση της Ελληνίδας δασκάλας Νικοπούλου, η οποία "απελάθηκε" από την ελληνική Θράκη, είναι αποκαλυπτική των μεθοδεύσεων που ακολουθούνται σήμερα. Ανάλογες μεθοδεύσεις δρομολογούνται και στην Κρήτη, όπως μας αποκάλυψε ο πρόσφατος προβοκατόρικος "εμπρησμός" της Συναγωγής στα Χανιά.

Όλα αυτά είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Απειλείται το πολίτευμα της χώρας με αιρετούς Περιφερειάρχες πιο ισχυρούς από τους βουλευτές εκπροσώπους του λαού. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας την Εκτελεστική Εξουσία την ασκεί αποκλειστικά η εκάστοτε νόμιμη κυβέρνηση και ελέγχεται από τη Βουλή των εκπροσώπων του ελληνικού λαού. Με το Σχέδιο Καλλικράτης η Εκτελεστική Εξουσία "μοιράζεται" μεταξύ της Κυβέρνησης και των περιφερειακών "Υποκυβερνήσεων". Η Κυβέρνηση μετατρέπεται σε "κεντρική" Κυβέρνηση και συγκυβερνά με τις "περιφερειακές" Κυβερνήσεις.

Όμως, ενώ η Κυβέρνηση ελέγχεται από τη Βουλή των εκπροσώπων του ελληνικού λαού, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις "Υποκυβερνήσεις" των περιφερειών. Δεν ελέγχεται, για παράδειγμα, μια "Υποκυβέρνηση" της Μακεδονίας από τους Έλληνες στο σύνολό τους, παρά από κάποιους λίγους Έλληνες Μακεδόνες, οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τους υπόλοιπους. Αυτή η διαφορετικότητα των συμφερόντων —τα οποία στα όρια μπορεί να γίνουν και συγκρουόμενα— απειλούν το ελληνικό κράτος με διάλυση. Απειλούν να φέρουν σε σύγκρουση τους πολλούς και διαφορετικούς διαχειριστές της Εκτελεστικής Εξουσίας και να διαλύσουν το κράτος. Με μια Βουλή αναρμόδια να τους ελέγξει, είναι θέμα χρόνου να εκφυλιστεί το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Είναι θέμα χρόνου να "καντονοποιηθεί" η πατρίδα μας.

Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όμως του Καλλικράτη δεν περιορίζεται μόνον στην αλλοίωση του πολιτεύματος. Αλλοιώνεται και η ίδια η κοινωνική λειτουργία του ελληνικού κράτους με την "ειδική" κατανομή εθνικών πόρων ανά περιφέρεια. Αποτελεί εθνικό και κοινωνικό έγκλημα η μεταφορά εθνικών φόρων τύπου ΦΠΑ στη διαχείριση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο ελληνικός λαός παύει να είναι μια ενιαία "οικογένεια" με κοινό "πιάτο" και γίνεται μια ομάδα "οικογενειών". Απλά πράγματα. Υπάρχει οικογένεια, η οποία να μοιράζει στα παιδιά της την τροφή ανάλογα με τα προσόντα τους; Όπως δεν νοείται οικογένεια, όπου το κάθε μέλος της "τρώει" διαφορετικό "φαγητό", το οποίο είναι ανάλογο των προσόντων του, έτσι δεν νοείται ελληνικό κράτος, όπου ο κάθε Έλληνας —ανάλογα με το αν είναι πχ. Μακεδόνας ή Θεσσαλός— θα απολαμβάνει διαφορετική "ποιότητα" κράτους.

Καταλύεται ΚΑΘΕ έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας, όταν ο πολίτης μιας πλούσιας —και άρα με μεγάλη κατανάλωση— περιφέρειας θ' απολαμβάνει ένα "κράτος" διαφορετικό από αυτό, το οποίο θ' απολαμβάνουν οι πολίτες μιας φτωχής περιφέρειας. Απειλείται η κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας με την "ειδική" κατανομή εθνικών πόρων ανά περιφέρεια. Απειλείται η ακεραιότητα της χώρας με την ανάπτυξη ειδικών περιφερειακών συμφερόντων, τα οποία είναι από τη φύση τους συγκρουόμενα μεταξύ τους …Από τη φύση τους, γιατί, όταν από ένα κοινό εθνικό "καζάνι" πλούτου προσπαθούν όλοι να γεμίζουν το περιφερειακό τους "πιάτο", είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσουν να χτυπιούνται με τις "κουτάλες".

Η σημερινή Κυβέρνηση έδειξε ότι είναι αδίστακτη και ότι δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της …Τα αφεντικά του Γιώργου, του Πάγκαλου, της Διαμαντοπούλου, του Παπακωνσταντίνου και όλων όσων συμμετέχουν φανερά ή μυστικά στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ …Η Κυβέρνηση, η οποία είπε άπειρα ψέματα, προκειμένου να κλέψει την ψήφο του λαού, αλλά ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντι στα αφεντικά της. Στα αφεντικά της, τα οποία, μέσω του ΔΝΤ, κατέκτησαν την πατρίδα μας. Στα αφεντικά, τα οποία έχουν ανάγκη σχέδια τύπου "Καλλικράτης", ώστε μέσω των ενδοελληνικών συγκρούσεων να εκβιάζουν και να απειλούν τους Έλληνες, προκειμένου να παραμείνουν στην Ελλάδα ως δύναμη κατοχής.

Αυτά όλα δεν είναι μυστικά …ούτε δικές μας συνωμοτικού τύπου υποθέσεις. Τα είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε μια πρόσφατη εκδήλωση του Economist. …"We need global governance, global financial governance, and we need it fast." Μετάφραση: "Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα". Αυτά δεν τα είπε ο Τζόρτζ Σόρος. Αυτά τα είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο όρος όμως "Παγκόσμια Διακυβέρνηση" είναι όρος και βέβαια στόχος της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ και ο Παπανδρέου είναι μέλος αυτής της Λέσχης. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης το πρόβλημα; Εμείς τον ψηφίσαμε για πρωθυπουργό μιας ανεξάρτητης χώρας και αυτός αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν "νομάρχη" μιας παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ελεύθερου κράτους να μιλάει για επιτακτική ανάγκη κηδεμονίας, χρησιμοποιώντας τη λέξη "need"; Ενημέρωσε τον λαό ότι θέλει να τον κυβερνήσει συνεταιρικά με τους κηδεμόνες του; Όταν κατέβηκε στις εκλογές, "έδειξε" στον λαό τους παγκόσμιους "κυβερνήτες" και συνεταίρους του; Ποιους αντιπροσωπεύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αυτούς που τον ψήφισαν ή αυτούς που τον διόρισαν, επιτρέποντάς του να πει άπειρα ψέματα στους "ιθαγενείς"; Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τι ακριβώς υπέγραψε και ήταν αυτή η υπογραφή "προαπαιτούμενο" για την πρόσφατη επανεκλογή του στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας; Ποια θέση διεκδικεί στην ελληνική ιστορία; Τη θέση του τελευταίου Προέδρου του ενιαίου ελληνικού κράτους;

Τώρα ήρθε πλέον η ώρα της Δικαιοσύνης. Η ώρα της —εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσης— ελληνικής Δικαιοσύνης. Σήμερα είναι η ευκαιρία της ν' αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή της. Πρέπει να αποφανθεί για τη Συνταγματικότητα του "Καλλικράτη" και να τον στείλει πίσω στους "εμπνευστές" της. Πρέπει ο ελληνικός λαός να βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, γιατί η Δικαιοσύνη θα χρειαστεί την υποστήριξή του. Είναι πολλά και μεγάλα τα συμφέροντα, τα οποία κρύβονται πίσω από τον αφελή "Καλλικράτη" του αστοιχείωτου Ραγκούση …Του προδότη Ραγκούση.

Τραϊανού Παναγιώτης

Αρχηγός του ΕΑΜ.Β’


Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"


διαβάστε για τονδείτε και τηνκαθαρά “άνωθεν” εντολή

η κατά ΠΑΣΟΚ «δημοκρατία»

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

σοσιαληστών καμώματα

Στρατευμένος στην καταδίωξη σπερμολόγων και διαδοσιών, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εισέβαλε στο οικονομικό Φόρουμ της Βιέννης που πραγματοποιήθηκε στο χειμερινό αυτοκρατορικό ανάκτορο Χόφμπουργκ, αλλά εκεί μεταξύ των 400 τραπεζιτών δεν ανευρέθησαν κερδοσκόποι και αγγλοσάξονες, παρά μόνο Ζαπατίστας του Μάρκος, οπαδοί του Τσάβες, φονταμενταλιστές του Αχμαντινετζάντ, μαοϊκοί του Νεπάλ και ο αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Και αφού οι αδίσταχτοι σπερμολόγοι διαδίδουν ασύστολα ότι τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν πια γάντια, ράμματα, ουροκαθετήρες, σύριγγες, ακτινολογικό υλικό, γάζες και θερμόμετρα, η κ. Μπιρμπίλη -προς ανακούφιση των ασθενών- ανακοίνωσε την πεζοδρόμηση των χειρουργείων, τη δεντροφύτευση των θαλάμων και την ενοποίηση των διαδρόμων με το παράκτιο πάρκο των Μεσογείων.

Προληπτικά, ξεκίνησαν ανασκαφές εντός των θεραπευτηρίων και, όπως ελπίζεται, η αρχαιολογική σκαπάνη θα φέρει στο φως ακτινολογικά εργαστήρια, αξονικούς τομογράφους, χειρουργικά τραπέζια και τους σκελετούς του Βόρντιγκερν και της Ρουένας.

*Ο Έλληνας Θεμιστοκλής Μάρκου, είχε φτάσει στο αξίωμα του Καϊμακάμη (Επιθεωρητή) της Αιγυπτιακής Μυστικής ΑστυνομίαςΣτο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα την Ηνωμένων Εθνών, από αύριο μέχρι την Τρίτη, θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Νέα Υόρκη.

Ο κ.Παπανδρέου, στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου θα συναντηθεί με αρκετούς ξένους ηγέτες και προσωπικότητες του σοσιαλιστικού χώρου.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, θα έχει επίσης συνάντηση με το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι μουν, τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας). Στη συνάντηση θα συμμετέχουν, από ελληνικής, πλευράς, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Αναστάσης Μητσιάλης.

Ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα ομογενειακά ΜΜΕ στο Ελληνικό Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας.

Την Τρίτη το πρωί (τοπική ώρα), ο κ. Παπανδρέου θα προεδρεύσει της τρίτης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργόςτου Σπύρου Κουζινόπουλου

Στη διαχρονική πορεία του ελληνισμού στην αφρικανική ήπειρο, αναφέρεται το ηλεκτρονικό αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων που ακολουθεί. Ένα αφιέρωμα που αρχίζει από τους πρώτους ριψοκίνδυνους συμπατριώτες μας που πάτησαν το πόδι τους στη μαύρη ήπειρο και φτάνει μέχρι τις μέρες μας, με τα προβλήματα τα οποία βιώνουν οι απόδημοι αδελφοί μας στις διάφορες χώρες της Αφρικής.


Ο αναγνώστης, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πλήθος στοιχείων και περιγραφών για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες σήμερα, τη θέση που κατέχει η Ορθοδοξία στην αφρικανική ήπειρο αλλά και τη δραστηριότητα των ελληνικών κοινοτήτων, συλλόγων και ιδρυμάτων της ομογένειας στη Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία.


Σαν σε κινηματογραφική ταινία, μαθαίνουμε για τον πρώτο έλληνα που έφτασε στη Μοζαμβίκη το 1894, για να γίνει στη συνέχεια φύλαρχος στον ποταμό Ζαμβέζη και να κατασπαραχθεί στο τέλος από λιοντάρι. Ή πάλι, για τον αεικίνητο Σπαρτιάτη συμπατριώτη μας Γιώργο Ζοχώνη, που ξεκινώντας από τη Νιγηρία, δημιούργησε έναν οικονομικό κολοσσό ο οποίος επεκτάθηκε σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο.

[ Α΄ Η διαχρονική πορεία του ελληνισμού στην Αφρική ]

[ Β΄ Οι Έλληνες της Αφρικής σήμερα ]

[ Γ΄ Η Ορθοδοξία στην Αφρικανική ήπειρο ]

[ Δ΄ Οι Ελληνικές κοινότητες στη Νότια Αφρική ]

[ Βιβλιογραφία ]


[ Ε' Κραυγή αγωνίας από τον ελληνισμό της Αφρικής ]


[ Στ' Εγκληματικότητα και κρίση διώχνουν τους Έλληνες από την Αφρική ]

[ Ζ' Η μάστιγα του έιτζ ]

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

τουρκόσποροιΕυγενής Κων/πολης (αριστερά), Έμπορος Κων/πολης (κέντρο),Καραμανήτισσα Κων/πολης (δεξιά)


...πολλοί καθηγητές εξ Αθηνών ψωμίζονται με τα μειονοτικά επί χρόνια και ζαμάνια ενώ αντιστοίχως πολύ χρήμα διασπαθίζεται στη Θράκη από εντόπιους κανθάρους, χριστιανούς μουσουλμανοπατέρες.

Η ελαφρότης με την οποίαν η κυβέρνηση Παπανδρέου (και τα ακαδημαϊκά παράσιτα, που είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με Ν.Δ. το ίδιο χρυσοψωμίζονται) αντιμετωπίζει τα τεκταινόμενα στη Θράκη, έχει φθάσει στα όρια της αμφισβήτησης των νόμων, του Ελληνικού Συντάγματος και των Διεθνών Συνθηκών.

Δεν μπορεί εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να κουρελιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα δηλώνοντας -με όρκο- Τούρκος (στη Θράκη) - ενώ νοτίως του Αλιάκμονος το παίζει Ελλην, απολαμβάνοντας όλα όσα κάτι τέτοιο σημαίνει. Στην Τουρκιά θα τον είχαν χώσει σε πολύ βαθύ μπουντρούμι.

Η περίπτωση Καραχασάν -επιλογή του κ. Παπανδρέου- που απεδείχθη σε όλα νούλα αλλά αστέρι στο να δηλώνει Τουρκάλα, θα έπρεπε να έχει καταδείξει στον κ. Πρωθυπουργό ότι οι πιασάρικες και οι εντυπωσιοθηρικές κινήσεις δεν λύνουν τα (όντως) προβλήματα στη Θράκη.

Μόνον η ευνομία για όλους τους πολίτες, χριστιανούς, μουσουλμάνους κι άθεους, μπορεί να θεραπεύει προβλήματα. Οχι η κολακεία του τουρκικού εθνικισμού, ούτε ο «κατευνασμός» μισαλλόδοξων ιμάμηδων. Οσο για τους εν Αθήναις επαγγελματίες «προστάτες των μειονοτήτων» - αρκετά πια...

Αλλά, για να σοβαρευτούμε!

Οι νόμοι του ελληνικού κράτους έχουν ισχύ σε ορισμένες περιοχές της Θράκης;
Ή μήπως τελούν εν υποτελεία;
Ή μήπως η ευαισθησία για τις μειονότητες υφίσταται αναλόγως της μειονότητας;

αν πρόκειται δηλαδή για σλαβομακεδόνες ή τουρκογενείς μουσουλμάνους
μάς πιάνει ο πόνος,

αλλά αν πρόκειται για Πομάκους ή Τσιγγάνους (στη Θράκη)

τους αφήνουμε στον πόνο τους;

***

Η γνωστή κυβερνητική υπάλληλος, υφισταμένη της κυρίας Διαμαντοπούλου, κυρία Θάλεια Δραγώνα στα νέα προγράμματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για τους Τσιγγάνους (πολιτικώς ορθώς: Ρομά) περιλαμβάνει όλες τις περιοχές και τους δήμους της επικράτειας που καλούνται να τα αναλάβουν και να τα υποστηρίξουν, πλην Θράκης!

Γιατί;

Δεν υπάρχουν Τσιγγάνοι στη Θράκη;

(Ή μήπως για κάποιους δεν υπάρχει ήδη Θράκη;)...

Πάντως, στο ανάλογο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Μάθε Παιδί μου Γράμματα της κυρίας Αννας «επί δικαίοις και άδικοις» Διαμαντοπούλου και της πρωθιέρειας των ντοκτορά κυρίας Θάλειας Δραγώνα η περιφέρεια «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» έχει καθαιρεθεί σε «Ανατολικής Μακεδονίας» σκέτο! («ΠΑΡΟΝ» 13.VI.2010).

Τι συμβαίνει; Διαμελίσθηκε η επικράτεια και δεν το πήραμε χαμπάρι;


ΣΤΑΘΗΣ Σ. 17.VI.2010 stathis@enet.gr


ποσοστά κτηνωδίας, ποσοστά προδοσίας

...με οποιοδήποτε τρόπο και αν καταγράψεις, αθροίσεις, συγκεντρώσεις
τα θύματα των πολεμοκάπηλων και των εγκληματιών...- βγαίνουν πάντα πολύ λιγότερα από τα θύματα των ηλιθίων -


...διαβάστε και το...


βάφεν μαφίεν

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

the new fascistic greetings

Ο ΝΕΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
...ανακαλύψτε τις ομοιότητες με τον παλιό...........περί αυτού ακριβώς πρόκειται ,
( γράφει ένας φίλος )
κατοχή της χώρας
και
- δυστυχώς -
όχι μόνον οικονομική.

Η κατάπτυστη δυναστεία των Παπανδρέου ξεπέρασε το ψεύδος του Παππού και την ανευθυνότητα του Πατέρα στο πρόσωπο του εντολοδόχου των ξένων συμφερόντων Εγγονού.

Το Πολωνοεβραίικο αυτό σόι ξεπέρασε τον εαυτό του, αλλά και την άλλη κατάπτυστη δυναστεία των Καραμανλήδων, σε εθνική μειοδοσία.

Καμία ιστορική καταδίκη όσο σκληρή και αν είναι
δεν αρκεί για να μετριάσει το ατόπημα.
Οι σύγχρονοι ξεθυμασμένοι επίγονοι
κατάντησαν την χώρα
ως ξεπεσμένη καλύβα καταληστευμένη και χωρίς μέλλον,
πιστοί (και οι δύο) στα κελεύσματα της ανίερης αστικής τάξης........Στο χειμερινό ανάκτορο Χόφμπουργκ της Αυστρίας,
και μάλιστα στη μεγάλη αίθουσα χορού,
έγινε η ομιλία του κ. Γ.Παπανδρέου την Παρασκευή το βράδυ
στο συνέδριο των τραπεζιτών.

«Δεν με νοιάζει αν αυτή είναι η μόνη μου θητεία ως πρωθυπουργού,
έκανα αυτό που ήταν απαραίτητο για να σώσω την Ελλάδα από την καταστροφή»

είπε, με αποτέλεσμα οι τραπεζίτες να σηκωθούν όρθιοι
και να τον χειροκροτήσουν επί δύο λεπτά.


Πράγματι ο κ. Παπανδρέου ήταν πολύ καλός στην ομιλία του,
αλλά οι τραπεζίτες δεν είναι ένα κοινό που πετάγεται εύκολα από τις καρέκλες
για να χειροκροτήσει.
Ισως λοιπόν να είχαν αποφασίσει από πριν να στηρίξουν την Ελλάδα
γιατί στην παρούσα συγκυρία δεν τους συμφέρει μια απότομη κατάρρευση.
Ισως πάλι να επέδρασε στη διάθεση των περίπου 500 εκπροσώπων
του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος
ότι την οροφή κοσμούσαν οι Αθλοι του Ηρακλή και οι Δώδεκα θεοί.
Ισως, τέλος, οι άνθρωποι των χορηγών του συνεδρίου,
οι οποίοι ήταν η Εθνική Τράπεζα και η Αlpha Βank, να έριξαν κάτι στα ποτά.
Πάντως συνεργάτις μου που παρευρέθη με ενημέρωσε
ότι η ατμόσφαιρα ήταν ανάλογη συνεδρίου του ΠαΣοΚ.

Μάλιστα ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζόζεφ Ακερμαν ζήτησε και πήρε τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού και είπε:

« Είχα πει πριν από λίγες ημέρες
ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει
αλλά μετά από αυτή την ομιλία
αλλάζω γνώμη ».

Ο,τι κι αν ήταν αυτό που προκάλεσε το κύμα ενθουσιασμού,
το αποτέλεσμα είναι υπέρ μας.
Κατά συνέπεια, καλό καλοκαίρι,
η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει.

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

τα πουσταριά και οι πουτάνες


...σαν να μην τους έφτασαν τα δισεκατομύρια που φάγανε
από τις οικογένειες των Χρηστών,
ζητάνε τώρα και τα ρέστα από τον ΟΚΑΝΑ
πάνε να τον διαλύσουν δηλαδή...


Στο μικροσκόπιο τα βιβλία του ΟΚΑΝΑ

....ααα ναί...

- βουπρενορφίνη -

να πίνουν αυτοί και τα παιδιά τους

...οι ξεφτιλισμένοι...

( το έσχατον του είδους των
θηλαστικών ζώων )Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

να τσακιστούν να φύγουν από την Παλαιστίνη...και από την ελλάδα επίσης...

...και από την γερμανία...

...και από τον πλανήτη ολόκληρο...
:-D


( στη στουτγκάρδη πέσαν και αυγά στα κεφάλια των σοσιαληστών )


StuttgartSchmiedel auf Kundgebung mit Eiern beworfen

Παγιδευμένη η κυβέρνηση (εκουσίως) μέσα σε αυτόν τον μονόδρομο της υποτέλειάς της στην άρχουσα τάξη (η οποία συνεχίζει να κονομάει, η οποία ετοιμάζει την επόμενη κρίση για να κονομήσει ακόμα περισσότερο), γενίκευσε αυτήν την υποτέλεια σε εθνικό επίπεδο.Ουδείς έδωσε την εντολή στον Γιωργάκη να περικόψει μισθούς και συντάξεις, να θέσει τη χώρα υπό καθεστώς Κατοχής και να μετατρέψει την εργασία για τα επόμενα πολλά χρόνια σε σκλάβα.Με το έτσι θέλω, αποφασίζοντας και διατάσσοντας αυτός ο μοιραίος άνθρωπος, αφού πρώτα μας ξεφτίλισε σ' όλη την Οικουμένη ως τεμπέληδες κι ανεπρόκοπους, στη συνέχεια, παραπλανώντας το Κοινοβούλιο με τον πιο ιταμό τρόπο, έκανε το Μνημόνιο νόμο του κράτους και Μνημείο υποταγής στους ξένους.

Για τη σωτηρία της πατρίδας!

Ποιας πατρίδας;

Αυτής που παράγει ή αυτής που τα τρώει;

Της δικής μας ή των λαμόγιων;

...από τα λάφυρα του Νέρωνα...The President greets veteran White House

reporter Helen Thomas

Reuters


( στο λινκ θα δείτε και μερικά από τα είδωλα του γαπ )

http://www.politicalsurrogate.com/index-correspondentsdinner.htm

Δεν ορρωδούν προ ουδενός οι Ισραηλινοί, οι Εβραίοι της ADL και τα απανταχού τσιράκια τους. Αυτήν τη φορά έφαγαν την κυρία Ελεν Τόμας. Τη «θρυλική συντάκτρια του προεδρικού ρεπορτάζ στις ΗΠΑ» καθώς γράφει ο παλαίμαχος πρύτανης του διπλωματικού ρεπορτάζ, κ. Στάθης Ευσταθιάδης, χθες στο «Βήμα».


ο Φόβος κι ο Φόνος...
Κατά της ορθογραφίας
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

αφιερωμένο στο Radio Thema 98.9 fm


Europeans on this date in history:

1922 – Michael Kacogiannis, a prominent Cypriot filmmaker best-known for his 1964 film Zorba the Greek, was born.

More here and video

έπρεπε να περάσουν 30τόσα χρόνια για να καταλάβω
ότι η λέξις
ΜΑΛΑΚΙΑ
τόσο στην εκκλησιαστική όσο και στην λαϊκή ετυμολογία
δεν δηλώνει/σημαίνει
τον προθάλαμο της ομοφυλοφιλίας
αλλά
ομαδικό-μαζικό άθλημα...και όχι μόνον ανδρικό,βέβαια...υγ. ο γνωστός και ηρωϊκός τσολιάς
εκτός από ξεβράκωτο αρβανιτόπουλο/τσάμης
ήταν και φανατικός οπαδός του προαναφερθέντος
ομαδικού αθλήματος.

:-D...διαβάστε και...
Τα Σκουπίδια του ΣΚΑΙ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

...love win forever...ουδείς των 300 βολεφτών κλέφτης

GRC Papaconstantinou, George Minister of Finance

GRC Tsoukalis, Loukas President, ELIAMEP


- με την βοήθεια της τιμίας και αγίας ζώνης -ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠαΣοΚ
«Προφανής ο κεντρικός κυβερνητικός συντονισμός από πρόσωπα επιρροής ικανά να διασφαλίσουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών»
Προανακριτική για έξι και πορίσματα πέντε
...η συνέχεια στο...
κάλλιο 5 και στο χέρι...
...επεξηγήσεις στην...
PAX MPATSOKIKANA

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

greek justice

...να τους χαίρεστε...
( που σας τα παίρνουνε χοντρά )

«Κοιμήθηκε» ΠΑΛΙ η δικαιοσύνη...να σας χαίρονται...
( που τους τα ακουμπάτε αγόγγυστα )

Ελεύθεροι Κορκονέας - Σαραλιώτης

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της Άμφισσας, όπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Από χθες, οι κατηγορούμενοι Επ. Κορκονέας και Β. Σαραλιώτης έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο δικαστήριο είναι το γεγονός ότι οι δύο κατηγορούμενοι δεν μένουν δευτερόλεπτο χωρίς αστυνομική συνοδεία.

Σήμερα, εξάλλου, καταθέτει ο ιατροδικαστής, Συμεών Μεσογείτης. Όπως υποστηρίζει κατηγορηματικά ο μάρτυρας, η παραμόρφωση της βολίδας, που είναι αδιαμφισβήτητο επιστημονικό εύρημα, καταδεικνύει ότι η σφαίρα επ' ουδενί προσέκρουσε επάνω.

Αντίθετα, σύμφωνα με το μάρτυρα, η ρίψη της βολής έγινε πρόσωπο με πρόσωπο, σχεδόν σε ευθεία.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν στις έξι το πρωί οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν επειδή σήμερα συμπληρώθηκαν 18 μήνες από την ημερομηνία προφυλάκισής τους.Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας επέβαλε στους Επαμεινώνδα Κοροκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την Αμφισσα, διαμονή εντός της πόλης σε δηλωθείσα διεύθυνση και εμφάνισή τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές την ημέρα, στις 8 το πρωί και στις 10 το βράδυ.

Ηλεκτρονική Έκδοση