Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

k l e f t i s


Ε Ρ Ω Τ Η Σ Ι Σ

...πως καταλαβαίνουμε...
ότι έφθασε σε "αειφόρο οργασμό"
...ολόκληρη η μπατσοκοκοινωνία...
???

Α Π Α Ν Τ Η Σ Ι Σ

αν αμέσως μετά την ποιλιτικοοικονομική ολοκλήρωση της πράξης/δανεισμού
...ακούσουμε τους μπατσοκοδανειζόμενους να διαμαρτύρονται ανακράζοντας...

...κ λ έ φ τ η ς...
...κ α λ έ...κ λ έ φ τ η ς...
...κ λ έ - φ τ ή ς...
...ά α χ π α ν α γ ί α μ ο υ...
...κ λ έ φ τ η ς...

...και να συνεχίζουν το αντικοινωνικό τους έργο...

!!!

........Στις 5-10-2009 —την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ— και στις 22-10-2009 (με αριθμούς πρωτοκόλλου 690 και 691 αντίστοιχα) η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, επιτρέποντας διακανονισμό από 3 σε 10 ημέρες μετά την πώληση. Κάποιοι, δηλαδή, περίμεναν τη "νίκη" του πασοκ, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, που θα "επιβεβαίωνε" το στοίχημά τους για χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ο δικός τους άνθρωπος "νίκησε" —εξαιτίας τους— στις εκλογές και ως αντάλλαγμα τους εξυπηρέτησε. Τους βοήθησε εκ των "έσω" στο "ροκάνισμα" των ελληνικών αξιών και άρα στην έκρηξη των spreads. Αυτό το ροκάνισμα ήταν υπεύθυνο για την εμφάνιση του ΔΝΤ στη χώρα μας. Κάποιοι —και μάλιστα χωρίς χρήματα— έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών ομολόγων. Τα "σκότωναν" τζάμπα, για να τα υποβαθμίσουν και στη συνέχεια τα αγόραζαν επίσης τζάμπα, βγάζοντας τεράστια κέρδη. Οι αγοραπωλησίες ήταν χωρίς χρήματα, αλλά τα κέρδη ήταν πραγματικά χρήματα. Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς "άνωθεν" προστασία και καθοδήγηση.

Γίνεται τώρα αντιληπτό, γιατί αυτός ο "Έλληνας" πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη "νίκη" του; Είναι φανερό ότι σ' εκείνη την κρυφή συνάντηση στο "Πεντελικόν" οδηγίες "πλεύσης" πήρε. Οδηγίες από τα "αφεντικά", τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το "ροκάνισμά" τους.
Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν;
Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο;
Οι ηγέτες έχουν γραφεία.
Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία.
Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες ,οι μαστροποί και οι τοκογλύφοι.........

...συνέχεια στο...
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ


3 σχόλια:

tiktos είπε...

Ακόμη να καταλάβω για ποιον έλληνα πορδηπουργό ομιλείς..!
Μήπως εννοείς τον Jeffrye;

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία.Εκτός από το να φοράει κουκούλα και να καταδίδει με το δάχτυλο στους γερμανούς.
Αλλά τελικά για να προκόψει κάποιος και τα παιδιά του,πρέπει να έχει φορέσει κουκούλα

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

καλησπέρα τίκτε,
αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς...:(

Unknown είπε...

Κατα ΕΛΤΑ μερια κοιταξε.
Λοιπον εχω μπει μεσα 108 φορες!!!!!!!!!τι θα γινει ;;;;μονοφθαλμος ανθρωπος. !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου