Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

να τσακιστούν να φύγουν από την Παλαιστίνη...και από την ελλάδα επίσης...

...και από την γερμανία...

...και από τον πλανήτη ολόκληρο...
:-D


( στη στουτγκάρδη πέσαν και αυγά στα κεφάλια των σοσιαληστών )


StuttgartSchmiedel auf Kundgebung mit Eiern beworfen

Παγιδευμένη η κυβέρνηση (εκουσίως) μέσα σε αυτόν τον μονόδρομο της υποτέλειάς της στην άρχουσα τάξη (η οποία συνεχίζει να κονομάει, η οποία ετοιμάζει την επόμενη κρίση για να κονομήσει ακόμα περισσότερο), γενίκευσε αυτήν την υποτέλεια σε εθνικό επίπεδο.Ουδείς έδωσε την εντολή στον Γιωργάκη να περικόψει μισθούς και συντάξεις, να θέσει τη χώρα υπό καθεστώς Κατοχής και να μετατρέψει την εργασία για τα επόμενα πολλά χρόνια σε σκλάβα.Με το έτσι θέλω, αποφασίζοντας και διατάσσοντας αυτός ο μοιραίος άνθρωπος, αφού πρώτα μας ξεφτίλισε σ' όλη την Οικουμένη ως τεμπέληδες κι ανεπρόκοπους, στη συνέχεια, παραπλανώντας το Κοινοβούλιο με τον πιο ιταμό τρόπο, έκανε το Μνημόνιο νόμο του κράτους και Μνημείο υποταγής στους ξένους.

Για τη σωτηρία της πατρίδας!

Ποιας πατρίδας;

Αυτής που παράγει ή αυτής που τα τρώει;

Της δικής μας ή των λαμόγιων;

...από τα λάφυρα του Νέρωνα...The President greets veteran White House

reporter Helen Thomas

Reuters


( στο λινκ θα δείτε και μερικά από τα είδωλα του γαπ )

http://www.politicalsurrogate.com/index-correspondentsdinner.htm

Δεν ορρωδούν προ ουδενός οι Ισραηλινοί, οι Εβραίοι της ADL και τα απανταχού τσιράκια τους. Αυτήν τη φορά έφαγαν την κυρία Ελεν Τόμας. Τη «θρυλική συντάκτρια του προεδρικού ρεπορτάζ στις ΗΠΑ» καθώς γράφει ο παλαίμαχος πρύτανης του διπλωματικού ρεπορτάζ, κ. Στάθης Ευσταθιάδης, χθες στο «Βήμα».


ο Φόβος κι ο Φόνος...
Κατά της ορθογραφίας
1 σχόλια:

grsail είπε...

Και από τον πλανήτη να εξαφανιζόταν ο εμετικός συρφετός εμένα δεν θα με χάλαγε ...

Δημοσίευση σχολίου