Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

greek justice

...να τους χαίρεστε...
( που σας τα παίρνουνε χοντρά )

«Κοιμήθηκε» ΠΑΛΙ η δικαιοσύνη



...να σας χαίρονται...
( που τους τα ακουμπάτε αγόγγυστα )

Ελεύθεροι Κορκονέας - Σαραλιώτης

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο της Άμφισσας, όπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.




Από χθες, οι κατηγορούμενοι Επ. Κορκονέας και Β. Σαραλιώτης έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο δικαστήριο είναι το γεγονός ότι οι δύο κατηγορούμενοι δεν μένουν δευτερόλεπτο χωρίς αστυνομική συνοδεία.

Σήμερα, εξάλλου, καταθέτει ο ιατροδικαστής, Συμεών Μεσογείτης. Όπως υποστηρίζει κατηγορηματικά ο μάρτυρας, η παραμόρφωση της βολίδας, που είναι αδιαμφισβήτητο επιστημονικό εύρημα, καταδεικνύει ότι η σφαίρα επ' ουδενί προσέκρουσε επάνω.

Αντίθετα, σύμφωνα με το μάρτυρα, η ρίψη της βολής έγινε πρόσωπο με πρόσωπο, σχεδόν σε ευθεία.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν στις έξι το πρωί οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν επειδή σήμερα συμπληρώθηκαν 18 μήνες από την ημερομηνία προφυλάκισής τους.



Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας επέβαλε στους Επαμεινώνδα Κοροκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την Αμφισσα, διαμονή εντός της πόλης σε δηλωθείσα διεύθυνση και εμφάνισή τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές την ημέρα, στις 8 το πρωί και στις 10 το βράδυ.

Ηλεκτρονική Έκδοση





2 σχόλια:

OXΙά είπε...

Θυμάμαι εκείνον τον πατέρα στα δικαστήρια του Ρουφ και λέω πόσο δίκιο είχε!

tiktos είπε...

τελικά οι σφαίρες αξίζουν περισσότερο από τις ζωές

Δημοσίευση σχολίου