Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

...τα τακούνια των 485 ευρώ...

και το πακέτο
Παπανδρέου-ΔΝΤ



...αυτή την στιγμή που μιλάμε στο Ευρώπη αλλάζουν του κανόνες χτηματοδότησης
των χωρών που θα βρεθούν με αυξημένα spreads, τυπώνουν νέο χρήμα δημιουργούν μηχανισμό στήριξης χωρίς το ΔΝΤ. Μόλις πατήσαμε το κουμπί και επικυρώσαμε την συμφωνία στην βουλή εξαφάνισαν το κουμπί μην τύχει και το πατήσει και άλλος.
Αυτό σημαίνει ότι το ΔΝΤ ήρθε μόνο στην Ελλάδα...
...η συνέχεια στο...
Ποιος είσαι κύριε Παπανδρέου;

Η γοητεία του τουρκικού μοντέλου





Ιθάκη 9




Παρά την εμμονή των καναλιών να μιλάνε για «ειρηνική διαδήλωση» (σε αντιδιαστολή προς τα «έκτροπα»), στην πραγματικότητα, όπως διαπίστωνε όποιος βρισκόταν στο πεζοδρόμιο εκείνες τις ώρες, οι επιθετικές διαθέσεις αγκάλιαζαν το σύνολο σχεδόν όσων κατέβηκαν στους δρόμους.

Αυτοί που όρμησαν στη Βουλή δεν ήταν τίποτα αντιεξουσιαστές, αλλά άνθρωποι που στην πλειονότητά τους δεν πρέπει να είχαν ξαναβρεθεί σε δυναμική διαδήλωση.

Πολλοί ρωτούσαν π.χ. «τι είναι αυτό που μας ρίχνουν» (εννοώντας τα δακρυγόνα), ενώ άλλοι διακήρυσσαν μεγαλόφωνα πως, για να τα βγάλουν πέρα με τα ΜΑΤ, την επόμενη φορά «πρέπει να κατεβούν με τα δίκανα».

Και δεν ήταν καθόλου κουκουλοφόρος εκείνος ο εξηντάρης με το παλούκι ανά χείρας που, μέσα στους καπνούς των χημικών, εξηγούσε στο κινητό πως «αντί να πεθάνει στο σπίτι του από πείνα προτιμά να πεθάνει πολεμώντας μπροστά στη Βουλή».

Το σύνθημα «είμαστε χιλιάδες, είμαστε πολλοί, σήμερα θα μπούμε όλοι στη Βουλή» δεν το φώναζαν οι «αριστεριστές» αλλά χιλιάδες κόσμου από τα επίσημα μπλοκ των ΔΕΚΟ και της ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου.

Οι κραυγές «κλέφτες-κλέφτες» και η προτροπή «να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή» έβγαιναν αυθόρμητα από χιλιάδες στόματα.

Ακρως ισοπεδωτικές και πολιτικά αντιδραστικές, αφού στόχος γίνονται όλοι συλλήβδην οι (εκλεγμένοι) «300» κι όχι οι κυβερνήσεις ή οι επιχειρηματίες στους οποίους αυτές έχουν υποταχθεί, οι τελευταίες αυτές κραυγές εκφράζουν κυρίως τη διάχυτη απογοήτευση από την πλήρη υποταγή των εκάστοτε κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών στις πολιτικές επιλογές που μας έφεραν ως εδώ.... από τον Ιό της Κυριακής.




Εβαψε τα χέρια του με αίμα ο Χρυσοχοϊδης;

εγκληματικές πράξεις Λαζών/Ποντίων και άλλων Μπατσοκόβιων υβριδίων




διαβάστε για τον


δείτε και την

3 σχόλια:

OXΙά είπε...

και δεν έχω και δίκαννο!

tiktos είπε...

οχιά,δεν κυνηγώ,αλλά έχω δυο...
και 12 κούτες φυσέκια για ώρα ανάγκης

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

@οχια,@τικτος..,
την καλησπέρα μου..:-)

Δημοσίευση σχολίου