Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

...ο έφοράς σας τον παίρνει...






...τον μισθό του ρουφιάνου...
" έξτρα "


- και η ευθύνη είναι εξ'ολοκλήρου δική σας -

- το μπατσοκοτρύκ
με την
Παραίτηση υφυπουργού Αντζελας Γκερέκου
δεν ανατρέπει το αξίωμα -


- ο έφοράς σας τον παίρνει τον μισθό του ρουφιάνου -





χρηματίζεται δυό φορές δηλαδή..:

1.
μία ως ρουφιάνος του κόμματος που κυβερνά
και
2.
μία ως ρουφιάνος των τοπικών παραγόντων

δείτε το παράδειγμα που ακολουθεί..:

Αμέλειες, καθυστερήσεις, δικαστικές και διοικητικές προσφυγές, πιθανές χρονοτριβές της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας λόγω της αγάπης και του πάθους που έτρεφε το κοινό στον γνωστό σε όλους Τόλη Βοσκόπουλο και πιθανόν και άλλες αιτίες συνέτειναν στο να αναδειχθεί ο κ. Βοσκόπουλος σε έναν εκ των μεγαλυτέρων χρεωστών ληξιπρόθεσμων χρεών (ανέρχονται σε 30 δισ. και έχει τεθεί στόχος να εισπραχθεί γύρω στο 3,5%).

Από το 1993

Στο μηχανογραφικό προφίλ που έχει συντάξει το 2009 η ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών για τον κ. Βοσκόπουλο (υποβάλλει δήλωση μαζί με τη σύζυγό του, νυν υφυπουργό Πολιτισμού - Τουρισμού, κ. Αγγελική Γκερέκου) εμφαίνεται ότι από το 1993 μέχρι και σήμερα δεν πληρώθηκε ο φόρος εισοδήματος και λοιποί φόροι που προέκυπταν από τις φορολογικές δηλώσεις έως και το οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα του 2008).

5,5 εκατ. € χρωστάει ο Τόλης στην Εφορία


ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ!




...διαβάστε ακόμη...

oruspu

ISTANBUL

προδότες του έθνους



2 σχόλια:

grsail είπε...

Αυτή η συζήτηση από τους κρατούντες περί φοροδιαφυγής, εκτός από απύθμενα υποκριτική κατάντησε και εξαιρετικά εκνευριστική.
Ένας κοινός νους μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι από το τέλος του πολέμου τα ανώτερα στρώματα της μεσαίας τάξης ομού μετά της αστικής τοιαύτης απολαμβάνουν πλήρη και συνειδητότατη φορολογική ανοχή.
Πρόκειται για αήθεις ισορροπίες και δώρα της πολιτικής εξουσίας στους συνενόχους της στην καταλήστευση και το ξεπούλημα της χώρας.
«Το ‘να χέρι νήβει τ’ άλλο» ή «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» – διαλέγετε και παίρνετε.

OXΙά είπε...

Παπαπαπα αυτοθυσία η σύζυγος. Ανατρίχιασααααααααα!

Δημοσίευση σχολίου