Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ



...ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...

1.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

2.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
(υπό τον Αρειο Πάγο)

3.

και το υπό ΚΑΤΟΧΗΝ του ΜΠΑΤΣΟΚ
"ελληνικόν???"
ΚΡΑΤΟΣ

Ελεύθερος θα είναι, το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Με  περιοριστικούς όρους θα αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση των  Κορκονέα-Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου


Με περιοριστικούς όρους θα αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση των Κορκονέα-Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου Κι αυτό γιατί στις 6 Ιουνίου συμπληρώνεται το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης (18μηνο) και είναι πλέον δεδομένο ότι μέχρι τότε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας που εκδικάζει την υπόθεση, η οποία συντάραξε το πανελλήνιο, από τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν θα έχει προλάβει να εκδώσει ετυμηγορία.Η προσωρινή του κράτηση, όπως και του συγκατηγορούμενού του, Βασίλη Σαραλιώτη, θα αντικατασταθεί -προφανώς με βούλευμα- με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ενδέχεται να είναι η παραμονή τους στην πόλη της Αμφισσας για λόγους προσωπικής τους ασφάλειας.


«Πυροβόλησε με το χέρι σταθερό»

Έντυπη Έκδοση

3 σχόλια:

Swell είπε...

Tώρα βεβαίως το θέμα είναι αν θα προλάβει ή αν θα "προλάβει" να βγάλει ετυμηγορία το δικαστήριο. Της "ανεξάρτητης" ελληνικής δικαιοσύνης.

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

...ακούγεται ότι ο μοντελοπνίχτης θα αγορεύει
κάθε δεκαπενταύγουστο και ο εισαγγελέας κάθε καθαρή δευτέρα...
οι λοιποί δεν έχουν λάβει ακόμη πρόσκληση...:(

grsail είπε...

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα το δούμε και αυτό.
Οι φονιάδες ελεύθεροι ...
Επλίζω (βλακωδώς) σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής.

Δημοσίευση σχολίου