Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

από μαχητές ευνούχοι





Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα θα μπορούσε να αποδεσμεύσει από τη διεθνή δύναμη το πλοίο της και να το στείλει στην περιοχή, έστω και σαν πλοίο, παρατηρητή, καθώς δύο ελληνικά πλοία ήταν υπό κατάληψη, επέλεξε να μην κάνει απολύτως τίποτα. Οταν ρωτήθηκαν γιατί, απάντησαν «δεν διαταχθήκαμε».

Η πρώτη γεύση τού τι επρόκειτο να συμβεί μεταφέρθηκε από τον κυβερνήτη της ελληνικής κανονιοφόρου «Μαχητής», που βρισκόταν μόλις 40 ναυτικά μίλια από τον στολίσκο, διότι μετέχει σε διεθνή δύναμη του ΟΗΕ.
Στη 01.30 ο Ελληνας κυβερνήτης ενημέρωσε τον Ιταλό διοικητή της δύναμης αλλά και το Αρχηγείο Στόλου στην Ελλάδα ότι έχουν καταγραφεί προειδοποιήσεις εκ μέρους των ισραηλινών αρχών προς τους καπετάνιους του στολίσκου για να μη συνεχίσουν την πλεύση τους.
Λίγο αργότερα καταγράφονται τα SOS που εξέπεμψαν οι καπετάνιοι του στολίσκου 100 ναυτικά μίλια μακριά από τη Γάζα, στα διεθνή ύδατα, και μετά τίποτα.

...η συνέχεια στο...

«Δεν διαταχθήκαμε να κάνουμε οτιδήποτε»
Σσσς… η κυβέρνηση «κοιμάται»
Χοιροστάσιο





και για την καλή σας χώνεψη
φάτε έναν κρύο χαλβά

Εκ του ασφαλούς

Papandreou statement on Gaza ship raid





1 σχόλια:

OXΙά είπε...

Μούγκα μες στην στρούγκα το χαμένο. Κλασομεντόλ!

Δημοσίευση σχολίου