Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

...να τον χαίρεστε...




Ποιος είναι ο Μιχάλης Τσαμάζ
Βιογραφικό με τα μέτρα και τα σταθμά της Mossad

- ούτε ο πρόερδος τηςISSWorld Greece που εκμεταλλεύεται
τα 2/3 των stages στην ελλάδα έχει τόσο πονηρό/ελλειπές βιογραφικό -

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι επικεφαλής της COSMOTE από το Σεπτέμβριο του 2007.

Εντάχθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ το 2001, αναλαμβάνοντας σειρά θέσεων ευθύνης σε θυγατρικές εταιρίες του ΟΤΕ, όπως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της OTE International, Διευθύνων Σύμβουλος της OTE Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της OTE Globe. Παράλληλα, του είχε ανατεθεί η ευθύνη της παρακολούθησης της εξέλιξης του προγράμματος μετασχηματισμού της μητρικής εταιρίας στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας. Έχει, επίσης, διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό.

Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης. Από το 1998 έως το 2001 εργάστηκε στη Vodafone Ελλάδος ως Εμπορικός Διευθυντής και αργότερα ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Από το 1991 έως το 1998 εργάστηκε στη Philip Morris, κατέχοντας διαδοχικά τις θέσεις του Διευθυντή Marketing Ελλάδος και Ισραήλ, του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος και του Διευθυντή Ανάπτυξης Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης, υπεύθυνου για 16 χώρες.

Ο κ. Τσαμάζ είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.
Ο Μιχάλης Τσαμάζ νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ





2 σχόλια:

tiktos είπε...

καλημέρα bimbo.
Γεμίσαμε "τεχνοκράτες"

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

καλημέρα τίκτο..,
από την ώρα που γεμίσαμε "τεχνοκράτες"
(έτσι τους λένε τώρα τους....)
αδειάσαν οι τσέπες και τα ταμεία μας..:(

Δημοσίευση σχολίου