Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τίνα Μπιρμπίλη



Στης Μπιρμπίλως το ποτάμι
που το λένε ασωπό
ενα μάτσο εταιρείες
πέσανε για τον σταυρό
των φώτων

 Οι 17 εταιρείες από την περιοχή του Ασωπού που, σύμφωνα την έκθεση Ελέγχου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, και είχαν εξαιρεθεί από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης, το Μάρτιο του 2008, βρέθηκαν με προβλήματα νομιμότητας στις άδειες που τους είχαν χορηγηθεί, είναι οι ακόλουθες:

ALUMINCO Α.Ε.,
EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Ε.,
ΕΛΒΑΛ, Α.Ε.,
ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ,
ICR ΙΩΆΝΝΟΥ,
BERLING ΑΒΕΕ,
VIOMETALE,
PROFILCO Α.Ε.,
ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΒΕΕ
ΠΡΟΤΑΛ ΑΒΕΕ,
ΜΑΣΤΕΡΣΩΛ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕ,
ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ,
ΕΤΕΜ ΑΕ,
ΒΑΦΙΚΗ Α.Ε.,
ΕΠΑΛΜΕ Α.Ε.,
SIRCA HELLAS ΑΒΕΕ &
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ.


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ;;;;



Ο σύμβουλός της Τίναs Μπιρμπίλη για τις ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), είναι o κος ΝΒ.
Ο κος αυτός εμφανίζεται με διάφορες ιδιότητες μέλους συλλόγων & συνδέσμων αλλά στην πραγματικότητα: Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας συμβούλων NETWORK CONSULTING GROUP ΕΠΕ (http://www.networkcons.gr/Greek/default.htm). Εάν δείτε τα έργα που έχει αναλάβει, ελληνικά & διεθνή, την περίοδο 1994-2004, θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για κρατικοδίαιτο σύμβουλο, στον οποίο γίνονταν ασταμάτητα αναθέσεις μελετών από τα Υπουργεία Ανάπτυξης & ΥΠΕΧΩΔΕ και τις εποπτευόμενες κρατικές εταιρείες των Υπουργείων αυτών και ετσι εισέπρατε επί 10ετία ελληνικό και κοινοτικό δημόσιο χρήμα. Μετά το 2004 οι αναθέσεις ξαφνικά σταματούν (...ΝΔ). Τι έκανε τότε ο Σύμβουλος? Παρείχε υπηρεσίες στον κο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ. Όλες οι επιστολές κου Περιστέρη για τις ΑΠΕ (βλέπε φώτο δίπλα η αίτηση αύξησης τιμολογίων 10.07.07) γράφονταν από τον κο ΝΒ , του οποίου τα αρχικά ΝΒ βρίσκονται σε όλους τους αριθμούς πρωτοκόλλου των επιστολών κου Περιστέρη (όλες στη διάθεσή μας). Και μην μας πείτε πως πρόκειται απλώς για σύλλογο ΑΠΕ. Η Δ/νση επικοινωνίας είναι....η Δ/νση της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ!
Αναρτήθηκε από taspa στις 9:46 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Θελω να ξαναδω τα έργα στο site αυτού του λαμόγιου που οι μελέτες σταματούν το 2004, πως θα 'ναι το 2014...μου αρέσει που λέγεται και GROUP ενώ είναι Ε.Π.Ε....


Ανώνυμος είπε...
Επειδή βίωσα τη λέλαπα του πασοκ στο πετσί μου τη περίοδο 1981-1989 σας πληροφορώ οτι αυτοί σήμερα είναι εκτός απο ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...
Και εγω σας πληροφορώ οτι αυτος ο κύριος Ν. Βασιλάκος ήταν Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Βιομηχανίας το 1986-87 επί ΠΑΣΟΚ. Μετά έγινε κρατικοδίαιτος σύμβουλος

2 σχόλια:

tiktos είπε...

καλά την είπα Μπιρμπιλοταταμπού

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Μάνα μ' η Μπιρμπίλω κάθεται
στην άκρη στο ποτάμι
μηδέ φορεί το νυφικό
μηδέ το μεσοφόρι
μον'με γαμπρούς βατεύεται
μέσα στην πρασινάδα...

(η συνέχεια προσεχώς)

Δημοσίευση σχολίου