Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας οι αγγλοσαξωνικές βάσεις update

πότε θ'απαντήσει στο φιάσκο του «αντισημιτισμού» ο κος. Χρυσοχο.ί.δης..???



Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου, με την αποκάλυψη των δραστών της επαίσχυντης πράξης. Εχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι... δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Ελληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! Οπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!



Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών. Εννοείται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το θέμα χειρίζεται απευθείας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης λόγω του εκρηκτικού πολιτικού χαρακτήρα του θέματος.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως... εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διατάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες.


Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Ελληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!



Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών  
κατεξευτέλισε παράλληλα το State Department Στέιτ Ντιπάρτμεντ, 
το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων! Τι έχει άραγε η Ουάσιγκτον να πει τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι δύο Αμερικανοί και όχι Ελληνες πολίτες συμμετείχαν στους εμπρησμούς, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι και ο εμπρηστής την πρώτη φορά;


Παρόμοιο διασυρμό υπέστη και η αμερικανική εφημερίδα 
Wall Street Journal «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», η οποία την Πέμπτη 
δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας»
για να καταγγείλει τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων. «Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» έγραφε λάβρη η αμερικανική εφημερίδα, επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Κωσταντίνου Μητσοτάκη»!


Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι η αμερικανική εφημερίδα ορίζει ως δήθεν αντισημιτισμό... «τη συνηθισμένη τώρα σύγκριση του Ισραήλ με τους ναζί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης»! Αποδεικνύεται έτσι ότι όλος αυτός ο θόρυβος αποσκοπεί συν τοις άλλοις στο να πιέσει τα ελληνικά ΜΜΕ να σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττουν τα αιμοσταγή στρατεύματα του Ισραήλ σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων. Μάταιος ο κόπος των Αμερικανών. Δεν θα το καταφέρουν.


ΥΠΟΨΙΕΣ
Προβοκάτσια ξένων υπηρεσιών;


Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ των δραστών εγείρει ένα κρίσιμο πολιτικό ερώτημα: οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί από τις βάσεις πυρπόλησαν δύο φορές τη συναγωγή λόγω προσωπικής πολιτικής εμπάθειας εναντίον των Εβραίων ή έδρασαν κατόπιν εντολών μυστικών υπηρεσιών των χωρών τους; Εχουμε να κάνουμε δηλαδή με τυχαίες πράξεις αντισημιτικού κρετινισμού τεσσάρων ανεγκέφαλων Αμερικανών και Βρετανών ή με πολιτική προβοκάτσια ξένων πρακτόρων με στόχο τη δυσφήμηση της Ελλάδας στον εβραϊκό κόσμο που κατέχει κορυφαίες θέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σε μια φάση που η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και επομένως έχει ανάγκη τις ξένες τράπεζες;

Του Γιώργου Δελαστίκ


...για την αντιγραφή bbimbo...

 
Το φιάσκο του «αντισημιτισμού»

διαβάστε ακόμη
Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το State Department, την Αnti-Defamation League αλλά και την Wall Street Journal, η οποία την περασμένη Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο κάποιου Andrew Apostolou με τίτλο "Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας".  Στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας διάφορες περιπτώσεις δράσης μυστικών υπηρεσιών στη περιοχή. Στις 19 Οκτωβρίου 2001 συνελήφθησαν 4 Ισραηλινοί για κατασκοπεία ενώ βιντεοσκοπούσαν εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Σούδας, έδρας της 115 Πτέρυγας Μάχης. Στις 29 Μαΐου 2006 συνελήφθησαν 3 Τούρκοι τεχνικοί υπάλληλοι, διαπιστευμένοι στο ΝΑΤΟ, να φωτογραφίζουν γενικότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Σούδας. 

16 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Πονάει το αγγούρι που αλληλοβάλανε; Πονάει, έ;

Πονάν', ωρε, τα παλληκάρια; :-) :-) :-)

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

...πονάνε και δεν το μαρτυράνε...

"τα ρεντίκολα "..:-)))))))

tiktos είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε:-))

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

..." ο περιμένων νικά " τίκτο..:-)))))

grsail είπε...

... με πρόλαβες :-))

οι εβραιοφασίστες διοικητές των USA την ... πάτησαν πάλι, μόνο που αλωνίζουν σε Ελληνικό έδαφος και αυτό με χαλάει, με χαλάει πολύ !

... ως πότε ;;;

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

@grsail,
δεν θα έκανα την ανάρτηση ολόκληρη,αρκούσε το λίνκ... μετά σκόνταψα στην παρακάτω πρόταση..:

«Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» έγραφε λάβρη η αμερικανική εφημερίδα, επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Κωσταντίνου Μητσοτάκη»

...όταν το διάβασα όμως το σύμπλήρωσα με την ανάρτηση του γνωστού κυρίου Τραϊανού για το Λαος και τον Μητσοτάκη που ανέβασα στο macedoinearchiv..;-)

το ως πότε τώρα..?
ρώτα καλύτερα την πλειοψηφία..:-)))

Φώντας είπε...

Να σου πω ότι δεν το χάρηκα θα είναι ψέματα.

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Εγώ πάλι που νομίζω ότι κανείς δεν έμαθε;
Μήδ' αμερικανός, μήδ' έλληνας!
Μόνο τα ΜΜΕ τα κείθε και τα δώθε (που και τα δώθε των κείθε είναι) εκάμαν τη "δουλεια" τους...

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

..θα το χαιρόμουν και εγώ φώντα...
..αν το μάθαινα
..από τις επίσημες ανακοινώσεις
..του ΠΡΟ.ΠΟ και της ΕΛ.ΑΣ
..και όχι από τα σχόλια του Δελάστικ..;-)

υγ. ακούς εκεί..
κλιμάκιο της ΜΟΣΣΑΝΤ
να κατοικοεδρεύει επίσημα στην Κρήτη...;-)
-μεταξύ "Μονής Τοπλου"
και "Χασισοβολώνα των Ζωνιανιών"-

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

ασφαλώς μαμούφι,
τέτοιες ειδήσεις είναι περιορισμένης εμβέλειας,
γι' αυτό και τις αναδημοσιεύουμε..;-)

υγ. για τον εμπρισμό της συναγωγής γράψαν όλα
τα ΜΜΕ και πάνω από 1000 Μπατσοκομπλόκια...
για τους εμπρηστές μόνον ο δελάστικ
το Everything is Greece ,το macedoine
και απ' ότι διάβασες ήθελε να γράψει
και το grsail..:(

Άναυδος είπε...

Πάντα εξαιρετικός ο Δελαστίκ.

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

δεν έχω παράπονα από τον κύριο..:-)

OXΙά είπε...

Εμένα γιατί δεν με φωνάζουν ποτέ όταν πηγαίνουν σε τέτοια γλέντια;
:)

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

...όποιος θέλει να είναι στα "κόλπα"...
...πληρώνει "συνδρομή" οχιά...
...παρ'αυτά...
...στον έναν "τυχαίνει" μπιτόνι
και στους άλλους κουπόνι..;-)

εργδημεργ είπε...

Επειδη προσωπικα αναρωτήθηκα και το ***γιατί*** κάψανε ένα κλειστο και παρατημένο κτίριο, έβαλα σχετικη ανάρτηση χθες.

Οικοδεσπότη, πέρνα να ρίξεις μια ματια!

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

...έφτασαααα..!!!!!

Δημοσίευση σχολίου