Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

30 years dealers




Η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, προσφωνώντας το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είπε τα εξής:

Δεκέμβριος 2005

«Αναλαμβάνεται, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Ερώτημα:
Θυμάται κανείς να δημιούργησε κάποιο θέμα αυτή η δήλωση-βόμβα της Προέδρου της Βουλής. Οι πάντες σιώπησαν! Σιώπησαν σκανδαλωδώς όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» που φωνασκούν αφηρημένα για «δημοκρατία» και «ανθρώπινα δικαιώματα». Και οι κλόουν της δημοσιογραφίας που πωλούν την ανοησία και εμπορεύονται τα σκάνδαλα (εκτελώντας τις βουλές των Αφεντικών), δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ να αναδείξουν από τις δηλώσεις της Προέδρου…»



Η κατοχική κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου υλοποιεί τις «προφητείες» της κ. Μπενάκη, με θηριώδη βιασύνη και ωμότητα.

Βλέπετε τα χρονοδιαγράμματα δεν είχαν εκτελεστεί εγκαίρως!!!

Το έργο ανατέθηκε, για ταχεία εκτέλεση,
στους πωρωμένους σοσια-ληστές,
στους σοσιαλ-κτηνάνθρωπους…


Τώρα τα στόματα των ποικίλων λακέδων άνοιξαν, για να μας πούνε το γνωστό τροπάρι των ιστορικών δωσίλογων: Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να γίνει προτεκτοράτο των ισχυρών του χρήματος και των ισχυρών κρατών, πρέπει να αποδεχτεί την εξόντωσή της και τη διάλυσή της, να συναινέσει στην απώλεια των εθνικών της χώρων, των εθνικών της δικαιωμάτων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της…

Τα ίδια ακριβώς που λέγανε οι δωσίλογοι της κατοχής
για την «σωτηρία» και την «πρόοδο» της γερμανικής μπότας!!!

η συνέχεια
στο
ρεσάλτομαγκ





«Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο
το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό,
το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες»



Δικαιούται ο πρωθυπουργός να αμφισβητεί το Σύνταγμα;


διαβάστε κι' αυτό



Οι πνευματικοί (sic) άνθρωποι



ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ
ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ
ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Η
ΕΛΑΣ
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΙ
ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΟΚΩΝ

Ενας 26χρονος Ελληνας είχε συστήσει ελληνοαλβανική συμμορία και από πέρυσι, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετική σύνθεση συνεργών, έβαζε μπουρλότο με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε καφενεία, Ιντερνετ καφέ και ΙΧ αυτοκίνητα στις περιοχές Αθηνών, Περιστερίου, Αγίας Βαρβάρας, Νίκαιας και Σαλαμίνας.

Οι δράστες πριν από έναν μήνα είχαν επιτεθεί σε αστυνομικούς που τους σταμάτησαν για έλεγχο...

Επειτα από συστηματική παρακολούθηση και έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας ανακάλυψαν πως πίσω από μια σειρά εμπρησμών βρισκόταν ο 26χρονος.

Κίνητρο της δράσης της συμμορίας ήταν πάντα το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για αγοραπωλησία ναρκωτικών, καθώς τα περισσότερα μέλη της σπείρας είναι χρήστες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τετάρτη τον «αρχηγό» της συμμορίας και στη συνέχεια δύο Ελληνες, ηλικίας 24 και 48 χρόνων, έναν 34χρονο Αλβανό και μία 35χρονη Ρουμάνα.

Οι υπόλοιποι εννέα της συμμορίας αναζητούνται.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, η σπείρα εμπρηστών είχε διαπράξει τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

  • Στις 3 Μαΐου είχε βάλει μπουρλότο σε καφενείο της Αγίας Βαρβάρας και τρεις ημέρες αργότερα έκαψε με εμπρηστικό μηχανισμό Ιντερνετ καφέ στο Περιστέρι.
  • Πέρυσι, στις 19 Μαΐου, με βενζίνη είχε κάψει ΙΧ αυτοκίνητο στη Νίκαια.
  • Στις 15 Ιουνίου επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα εναντίον αστυνομικών, όταν σταμάτησαν τη σπείρα εμπρηστών για έλεγχο, στον Κορυδαλλό.

Και όπως αποκαλύφθηκε, πάλι, πέρυσι στις αρχές Δεκεμβρίου η συμμορία είχε ρίξει χειροβομβίδα εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου στη Νίκαια

Στην κατοχή των εμπρηστών βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη 2.250 γραμμάρια, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Εξάρθρωση συμμορίας με αρχηγό 26χρονο Ελληνα

«E» 12/7


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου