Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

κουλουβάχατα«Καυτά» στοιχεία με αποδείξεις και ονοματεπώνυμα για περισσότερες από 1.170 υποθέσεις κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε, ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής.
Πρόκειται για φακέλους τους οποίους ο κ. Ρακιντζής παρέδωσε ώστε να στηρίξει τις καταγγελίες που είχε κάνει για σκάνδαλα με εμπλοκή δημοσίων λειτουργών ή επώνυμων Ελλήνων τα οποία δεν διερευνήθηκαν ή ελέγχθηκαν πλημμελώς από τη Δικαιοσύνη.
Το υλικό που προσκομίστηκε από πλευράς Λ. Ρακιντζή -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι πολύ πιο «πλούσιο» από τις αρχικές καταγγελίες του, καθώς περιλαμβάνει:
Τις 427 υποθέσεις που ερεύνησε και οι οποίες συνοδεύονται με εκθέσεις και πορίσματα ελέγχου. Γι' αυτές ζητείται η ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή δημοσίων λειτουργών (κατά το διάστημα 2004 έως 2010).
Επίσης, στην κατάσταση με τις 427 υποθέσεις που παρέδωσε ο κ. Ρακιντζής έχουν συμπεριληφθεί πρόσθετα στοιχεία όπως συγκεκριμένες ημερομηνίες κοινοποίησης διαβιβαστικών προς τις Εισαγγελίες κ.λπ.
Επιπροσθέτως ο κ. Ρακιντζής κατέθεσε και έναν φάκελο στον οποίο περιλαμβάνονται άλλες 749 υποθέσεις με «καυτά» πορίσματα ελεγκτικών μηχανισμών, που «δείχνουν» ευθύνες σε πειθαρχικό αλλά και ποινικό επίπεδο για δημοσίους λειτουργούς.Τα παραπάνω πορίσματα προέρχονται από τις εξής ελεγκτικές υπηρεσίες:194 από το Σώμα ελεγκτών και επιθεώρησης,
( * 53 από το Σώμα επιθεωρητών μεταφορών )
294 από τους επιθεωρητές υγείας,
106 από τους επιθεωρητές για θέματα περιβάλλοντος και τέλος
102 από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φασκιλουκουκούλουστα!!!

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

φχαριστώ για την ιδέα κούκλε...:-)

Iptamenos Ollandos είπε...

Αν αυτός της πρώτης φώτο κάνει έτσι για τα κρομμύδια, τι θα έπρεπε να τους κάνει όλους αυτούς; (χεχεχε)
Την καλησπέρα μου.

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

καλησπέρα ιπτάμενε, καλησπέρα..:-)))

..μ' αυτή την ιστορία με τα κρεμύδια θυμήθηκα
διάφορα που μου έλεγε ο παππούς μου..:
πως πχ. μια φορά και έναν καιρό έπιασε ένα δικηγορικό κομματόσκυλο
που αργότερα έγινε και δήμαρχος και απατεώνας
να φεύγει με μια αγκαλιά αγγούρια από τον "μπαχτσέ" μας..!!!

Δημοσίευση σχολίου