Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

η gap y meni εβραιοπούλαή

Salome,

είναι ένα μίγμα/κράμα
Gap & Cherie Blair


και
η "Εκτέλεση/Αποκεφαλισμός του Προδρόμου"

...ονομάζεται με πολιτικούς όρους..:

Η ανατροπή ενός πρωθυπουργού
Julia Gillard and partner Tim Mathieson arrive at last night'sPress Gallery Ball.
Photo: Andrew Quilty
Canberra's queen of hearts plays Cupid again

Μάιος ήταν όταν ο πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επιβάλει υψηλότερο φόρο στα υπερκέρδη των μεταλλουργικών γιγάντων. Πριν βγει ο Ιούνιος, τον είχαν... "καθαρίσει"! Εκατομμύρια δολάρια ρίχτηκαν για να υλοποιηθεί το σχέδιο ανατροπής του Ραντ. Στην αρχή εμφανίστηκαν δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι μέσα σε δέκα μέρες κατέρρευσε δήθεν η δημοτικότητά του κατά... 13%! Στη συνέχεια εξαγοράστηκαν, εκβιάστηκαν, επηρεάστηκαν οι βουλευτές των Εργατικών. Τον υποχρέωσαν σε παραίτηση και εξέλεξαν ομόφωνα πρωθυπουργό την Γκίλαρντ.

Η πρώτη πράξη της ήταν να καταργήσει ουσιαστικά τον φόρο που σχεδίαζε ο Ραντ. Το πραξικόπημα πέτυχε, αλλά η πραξικοπηματίας χαροπαλεύει...

Ο Κέβιν Ραντ αναγνωριζόταν από τους πάντες ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους πρωθυπουργούς στην ιστορία της Αυστραλίας.

Τον Μάιο όμως τόλμησε να τα βάλει με τις γιγαντιαίες μεταλλευτικές εταιρείες της χώρας: ανακοίνωσε την απόφασή του να επιβάλει φόρο 40% στα αστρονομικά υπερκέρδη αυτών των εταιρειών από ένα ύψος και πάνω από το 2012. Τρεις εταιρείες αφορούσε ουσιαστικά αυτός ο φόρος. Τρεις κολοσσούς παγκόσμιων διαστάσεων που όντως βγάζουν μυθώδη κέρδη. Η δεύτερη από αυτές π.χ. είχε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 κέρδη 5,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Μέσα στα δύο πρώτα χρόνια είσπραξης αυτού του ειδικού φόρου υπολογιζόταν ότι θα εισέρεαν στο δημόσιο ταμείο της Αυστραλίας πάνω από δέκα δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο πρωθυπουργός των Εργατικών όμως είχε προφανώς υποτιμήσει τη βιαιότητα και την πολιτική αποτελεσματικότητα της αντίστασης που θα πρόβαλλαν οι "βαρόνοι των μεταλλωρυχείων".

Η υποτίμηση αυτή στάθηκε μοιραία για την πολιτική του καριέρα.
Αμέσως έθεσαν σε κίνηση τους μηχανισμούς ανατροπής του. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το κεφάλι του "εκλεκτού του λαού" πρωθυπουργού κυλούσε στο χώμα...
και όλοι γιορτάζαν την εκλογή της gap y menis εβραιοπούλας

5 σχόλια:

tiktos είπε...

βιομήχανοι,θα αφήσετε να σας κλέψουν αυτά που κερδίσατε με τον ιδρώτα των άλλων;;;

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

ντροπή τίκτε..,
είναι ντροπή να πειράζεις
τους πονεμένους φίλους
και συνοδοιπόρους του γαπ..λολ

grsail είπε...

Δεν μας αφήνεις στην ησυχία μας λέω εγώ;

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

καλώς τον κουρασμένο grsail από την "πάρω"..:-D

έτσι δε το λένε το νησί που έκανε διακοπές
ο πρωθυπουργός..???

η πάρω..,
λουκούμια θα σε πάρω..,
έλα στην πάρω κουράγιο να πάρω...
κτλ...:-))))))

AYTAPKEIA είπε...

Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Δημοσίευση σχολίου