Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ελα να σε πατάξω φοροδιαφυγή

κακός μάντης το
macedoine
για τα
bi
σαλόνια
και την
Εξεταστική για τη Siemens!




...η φοροδιαφυγή...


Σε συμφωνία για τη δημιουργία πέντε νέων ομάδων του ΣΔΟΕ με συνολικά 250 «Ράμπο» κατέληξαν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Καπελέρης, στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα για την πάταξη της φοροδιαφυγής.


...οι ράμπος...


Οι πέντε ομάδες των 250 «Ράμπο» θα αναλάβουν τις ακόλουθες δράσεις στα πανηγύρια,διερευνώντας «μη κερδοσκοπικούς» συλλόγους που διοργανώνουν εκδηλώσεις σε πλατείες χωριών και κωμοπόλεων σε παραθεριστικές περιοχές και νησιά μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου ανά την επικράτεια...



...ι υπουργί...


Όπως αποφασίστηκε, οι έλεγχοι θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο και στο στόχαστρο θα βρεθούν όσοι διάγουν πλούσιο βίο, με βίλες, σκάφη αναψυχής και πολυτελή τζιπ, αλλά στην Εφορία δηλώνουν πενιχρά εισοδήματα.




...η πράξις...

...στο...
Περί Φορολογικής Συνείδησης

...και...

...το έγκλημα...

κάτω από την Ακρόπολη






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου