Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Haci Papandreou kai Cia



...άντε και στο κεφαλάκι του



"
χάτζη παπαντρέου"



και στα δικά σας..:-Ρ




...από
ΤΑ ΝΕΑ της πόλης...



“ το ρουφιανολόϊ αναλυτικά ”

Οι καθηγητές

Στον στενό πυρήνα ανήκε η Γλυκερία Σιούτη, επιφορτισμένη με τα νομικά, παραμένοντας παράλληλα καθηγήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Παράλληλη απασχόληση διατηρούν και οι ειδικοί σύμβουλοι Π. Τσακλόγλου, καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Αλ. Κόκκος, καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο Κ. Θέος είναι προϊστάμενος στο Γραφείο Σχεδιασμού Στρατηγικής, ο Ν. Ζιώγας, επί των δημοσίων σχέσεων, ειδικός σύμβουλος (αποσπασμένος από το ΥΠΕΞ με βαθμό εμπειρογνώμονα πρεσβευτή συμβούλου β'), ο Ανδρέας Δρυμιώτης, επίσης ειδικός σύμβουλος, και η Ελισάβετ Λινού. Η θητεία του πρώην υπουργού Οικονομικών της ιταλικής κυβέρνησης, Tommaso Radoa-Schioppa έχει οριστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν είναι αποκλειστικής χρήσης. Εκτός του πρωθυπουργού, μπορούν να τυγχάνουν των συμβουλών του και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου...



Στα ενδότερα, τα «ειδικά γραφεία» είναι:

1 Σχεδιασμού Στρατηγικής, για την «επεξεργασία προτάσεων επίτευξης των στρατηγικών στόχων της κυβερνητικής πολιτικής». Ειδικοί σύμβουλοι οι Ειρήνη Λαμπρινού (απόσπαση από Βουλή), ο δικηγόρος Π. Μαλαματής, η Σοφία Πέππα (αποσπασμένη από τη γεν. γραμ. Δημοσίων Εργων του υπ. Υποδομών). Ειδικοί συνεργάτες οι Μελπομένη Κατσαμάγκα και Ιωάννα Κοτσιώνη. Μετακλητοί υπάλληλοι οι Κλεοπάτρα Κύρκου, Νεφέλη Λιζάρδου και Αναστασία Λουρή.




2 Διπλωματικό, για την «παρακολούθηση θεμάτων αρμοδιότητας του ΥΠΕΞ, επεξεργασία προτάσεων και οργάνωση σε διπλωματικό επίπεδο των επισκέψεων του πρωθυπουργού στο εξωτερικό». Ολοι είναι αποσπασμένοι από το ΥΠΕΞ. Ειδικοί σύμβουλοι οι Χριστίνα Γεωργίου (γραμματέας πρεσβείας β'), Χρ. Μαργαρίτης (σύμβουλος πρεσβείας β'), Ι. Μαλούκος (βοηθός γρ. πρεσβείας α' -ήταν και επί Κ. Καραμανλή), Ι. Χατζηαντωνάκης (σύμβουλος πρεσβείας β'), Αγγελική Κουρλού και Γ. Μπούνας. Ειδική συνεργάτιδα η Μαρία Λισγάρα και μετακλητοί υπάλληλοι οι Ολγα Μεντζελοπούλου, Φανή Μουρίκη, Φωτεινή Μπινιάρη, Μαριάνθη Ξυδά και Ευσταθία Οικονομοπούλου.




3 Οικονομικό, για την «παρακολούθηση της υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης». Ειδική συνεργάτιδα η Αλεξάνδρα Σιγάλα με μετακλητή την Ελένη Φίλη (πρόσφατα ανακλήθηκε η απόσπαση της Ηβης Κυριαζοπούλου από το ΥΠΕΞ).




4 Γραφείο για Θέματα Ποιότητας Ζωής. Σκοπός «η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών». Κωνσταντίνος Χολέβας, αποσπασμένος υπάλληλος από τη γεν. γραμμ. Δημοσίων Εργων του υπ.Υποδομών.




5 Κοινωνικού Διαλόγου και Επικοινωνίας, που αποτελεί τη γέφυρα με «πολιτικούς, κοινωνικούς και εργασιακούς φορείς». Ειδικός σύμβουλος ο Π. Ιωαννίδης, ειδικός συνεργάτης ο Π. Βρυώνης, μετακλητή υπάλληλος η Αικατερίνη Λίτινα (αποσπασμένη από τη γεν. γραμμ. Απόδημου Ελληνισμού/ΥΠΕΞ).




6 Οργάνωσης και Διοίκησης, το πολυπληθέστερο, με αρμοδιότητες στην πρόσληψη και ευθύνη για την διοικητική κατάσταση του προσωπικού του πολιτικού γραφείου, τήρησης του γενικού πρωτοκόλλου και της εκπροσώπησης του πρωθυπουργού.

Προϊστάμενος ο Χρ. Τζουτζουράκης (απόσπαση από τη Βουλή). Ειδικοί σύμβουλοι οι Δ. Ζαρειφόπουλος (αρχικώς μετακλητός), Αλεξάνδρα Δελλή (ως ειδική επιστήμονας από τον Συνήγορο του Πολίτη), Κωνσταντίνα Γαβαθά (δικηγόρος), Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου (δικηγόρος), Πανωραία Σπηλιοπούλου (δικηγόρος), Νίκη Τηλιακού. Ειδικοί συνεργάτες: Ν. Τυρίκος, Ι. Στέλλιος, Ιωάννα Γκόγκου.




Και οι γραμματείς

Ειδικοί γραμματείς: Μαργαρίτα Κατωμέρη, Βασιλική Κολόκα, Γεωργία Κουτσούκου. Μετακλητοί υπάλληλοι είναι οι Ι. Σγαρδέλης (και επί Καραμανλή), Αναστασία Σαμιούτου, Ιωάννα Σαλαμάνου, Μαρία Πούρη, Καλλιόπη Πετροπούλου, Φ. Πετρίδης, Ναπ. Παπανδρέου, Α. Παγιαύλας, Αφροδίτη Νικηφόρου Γερασίμου, Σπ. Μαραγκός, Λεμονιά Τραγούση, Β. Φίλης, Αθανασία Κούτρα, Β. Κανελλόπουλος, Ι. Καλαϊτζής, Γεωργία Διαμαντοπούλου, Γ. Δαρεμάς, Μαρία Γεωργουλάκη, Πολυξένη Γεωργίου, Ειρήνη Βαρθολομαίου, Ελένη Ασημακοπούλου, Νίκη Αλεξοπούλου. Ιδιαιτέρα γραμματέας η Μαρία Μακρυδάκη. Οι περισσότεροι είναι αποσπασμένοι από διάφορους φορείς, όπως ΔΕΗ, ΟΔΔΗΧ, υπ. Προστασίας του Πολίτη, γεν. γραμμ. Αθλητισμού, Βουλή, ΕΥΔΑΠ, ΥπΕΘΑ, ΟΓΑ, υπ. Οικονομικών...

...για την συνέχεια κλικ στο...

Ολοι οι ένοικοι του Μαξίμου





...διαβάστε ακόμη το...


το πράσινο χαρτονόμισμα με τα ιδανικά της ελευθερίας






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου