Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

σκουλίκια



Blind und hirnlos durch die Tiefsee
τυφλά και ανεγκέφαλα στο βυθό της θάλασσας


( ροζ πουτσοκέφαλος - Pinkfarbener Eichelwurm )
Την πρόσληψη του Ιταλού Tommaso Padoa-Schioppa, αποφάσισε ο ΓΑΠ για να τον συμβουλεύει σε θέματα οικονομίας . Μετά απ' αυτήν την εξέλιξη, ο Παπακωνσταντίνου θύμωσε, μούτρωσε και δεν μιλά στο Γιωργάκη. Γι' αυτό χθες, ο Παπακωνσταντίνου δεν ενημέρωσε το ΓΑΠ για τις συζητήσεις του με τους Τρόες. Ετσι ο ΓΑΠ αναγκάστηκε να μιλήσει μ' έναν από τους Τρόες, για να μάθει τι συζήτησαν. Το καλό ήταν ότι μίλησαν στη μητρική του γλώσσα κι έτσι (μάλλον) κατάλαβε.


( λευκός πουτσοκέφαλος - Weißer Eichelwurm )
Κάποιες άλλες πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να προσλαμβάνει κι άλλους συμβούλους, για τα ελληνικά, το κανό και την ποδηλασία, μάλλον δεν ευσταθούν. Η αλήθεια είναι ότι προσεγγίστηκαν διάφοροι επαγγελματίες των τριών ειδικοτήτων, αλλά με επιχείρημα το μάταιο της υπόθεσης, αρνήθηκαν όλοι τους ευγενικά.




( σπονδυλωτό ασπόνδυλο-Trachymedusa)
Αδιευκρίνιστη παραμένει η πληροφορία ότι ο ΓΑΠ ζήτησε από τον υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη, να αναλάβει το ρόλο του συμβούλου του σε θέματα ηθικής. Προφανώς ο ΓΑΠ εκτίμησε τη συμπεριφορά του υφυπουργού τη βραδυά των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οταν θύμωσε επειδή ήρθε δεύτερος στα Δωδεκάνησα, παρά τα χρήματα που ξόδεψε για τις εκλογές. Εδιωξε όλον τον κόσμο από το γραφείο του και μετά άρχισε να χτυπά τα έπιπλα.

(ευλίγιστο ασπόνδυλο -Gorgonocephalidae )
Οι μόνοι άνθρωποι , εκτός της γυναίκας του, που είχαν παραμείνει στο γραφείο ήταν από ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Εφυγαν κι αυτοί όμως, όταν άρχισαν να ακούγονται μέσα από το γραφείο του Νικητιάδη οι θόρυβοι από τα έπιπλα που "περιποιόταν".


...το κείμενο από το...
Η φιλομάθεια του ΓΑΠ


...και οι φωτογραφίες από το...

Blind und hirnlos durch die Tiefsee

- προς αποφυγήν παρεξηγήσεων -
EICHEL - πουτσοκέφαλος
ονομάζεται και ο υπουργός οικονομικών των σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας - SPD-
που τίναξε στον αέρα το σοσιαλιστικό κράτος
της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της γερμανίας το 2004

..:-D...


Europeans on this date in history:

1492 - Columbus sailed the ocean blue...

More here and here


Setting sail from Puerto de Palos









2 σχόλια:

grsail είπε...

Έχουμε τρελαθεί τελείως ... προσλαμβάνει νεοφασιστίδια από δεύτερο χέρι ο ηλίθιος !

Άσχετο:
[ Τα σιωνιστικά ζώα ετοιμάζονται να κάνουν την μαλακία ;;;;;;;; Γιατί φωνάζει ο Αχμάντι;; ]

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

-ναι έχουμε τελείως αποβλακωθεί....
-ναι ετοιμάζονται,δεν είδες που ο ΟΗΕ σήμερα έδωσε δίκαιο στο Ισραήλ για τους χθεσινούς φόνους στα σύνορα με τον λίβανο..?!?

Δημοσίευση σχολίου