Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

γιατί αgapάει o gap την πάρο

1934 - Gleichschaltung: Adolf Hitler becomes Führer of Germany.

More here and here




Ο καναλάρχης Πετσάλνικος,
χορηγός της Πέγκυ Ζήνα παλαιότερα
και τώρα
της Δέσποινας Βανδή και της Ελλης Κοκίνου


- στη γνωστή συναυλία της Σύμης-

είναι αυτός που κάρφωσε στους δημοσιογράφους τις διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Πάρο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" της Χρυσής Ακτής, όπου πιθανόν να βρίσκεται ήδη!
-Νίκο, πάρε αν χρειασθεί και στολή βατραχανθρώπου...
Αυτή την εντολή έδωσε ο διανοούμενος διευθυντής του "ΣΤΑΡ", Σταμάτης Μαλέλης στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος πέταξε ήδη για τη Πάρο με ελικόπτερο του Βαρδινογιάννη και μισή ντουζίνα καμεραμέν.

Ελικόπτερο του Κοντομηνά-οχι αυτό με το οποίο δραπέτευσε ο Παλαιοκώστας-απογειώθηκε απο τη Κάντζα με προορισμό τη Χρυσή Ακτή επίσης.

Οι Γερμανοί του "Α' έστειλαν στη Πάρο δύο ξανθές ρεπόρτερ-η μία ν απασχολεί τον Ραγκούση- και πολλούς καμεραμέν στη προσπάθειά τους ν αποθανατίσουν τις διακοπές- χωρίς ενοχές απέναντι στον Κόκκαλη, τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάνη, τον Κουρή και τους λοιπούς νταβατζήδες- του Γιώργου.

Ενός πρωθυπουργού ο οποίος πλέον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ και για να είμεθα ακριβείς, είναι πλέον αναλώσιμος και δεν έχουν κανένα λόγο να χάνουν φύλλα οι φυλλάδες τους υποστηρίζοντάς τον.






Dämmerung
Blatt 16 aus der Graphik-Sammlung "Ecce Homo"
Zeichnung: George Grosz
Malik Verlag
26,3 x 20 cm
Berlin, 1922
DHM, Berlin
1988/725.18



Ο Παπανδρέου που έζησε την δραματική πτώση του Καραμανλή, την ολοσχερή απαξίωσή του-ακόμη και σε ανθρώπινο επίπεδο-δεν παραδειγματίστηκε.

Επέλεξε να συνταξιδεύσει με τους νταβατζήδες, οι οποίοι του υποσχέθηκαν επικοινωνιακή βοήθεια για να περάσει το ανυπόληπτο Μνημόνιο.

Επέλεξε να πάρει πίσω τον φόρο 20% που επέβαλλε στις διαφημίσεις τους.

Τους έκανε όλα τα χατήρια πιστεύοντας πως όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πρωτόγονοι ουρακοτάγκοι μπροστά στα κολλεγιόπαιδα που επέλεξε να στελεχώσει την κυβέρνησή του.

Ο Παπανδρέου πίστεψε πως μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα με τη βοήθεια της διαπλοκής και των βαρόνων των ΜΜΕ, με την ίδια αφέλεια που ο Εβερτ πήγαινε κάποτε τον δυστυχή Αζάνκα στην Αναγνωστοπούλου για να τον γνωρίσει στον Χρήστο Λαμπράκη.

Ο Παπανδρέου ένα χρόνο πριν μιλώντας απο τη Πάρο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" -που τον στήριξε αμέριστα στην μάχη του με τον Βενιζέλο-εξαπέλυε μύδρους κατά της αννομίας της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο ίδιος σήμερα είναι πρωθυπουργός.

Σήμερα που αποδείχθηκε οτι ο Ακης Τσοχατζόπουλος κρυβόταν πίσω απο της υπεράκτιες του ξαδέλφου του χρησιμοποιώντας λογίστριες της Χαριλάου Τρικούπη.

Σήμερα που ο Μαντέλης πάει απο αναβολή σε αναβολή ώσπου να καταφέρει να μπει στο πρώτο αεροπλάνο ως άλλος Καραβέλας.

Σήμερα που ο Τσουκάτος και ο Γείτονας σφυρίζουν κλέφτικα. Σήμερα που όλα τα λαμόγια της κυβέρνησης Καραμανλής, που παρότι λεηλάτησαν τη χώρα, κυκλοφορούν ελεύθερα. Σήμερα που ο Χριστοφοράκος, ο Καλδής, ο Λέτσας, ο Καραβέλας κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ανέμελοι.

Ο δε Καραβέλας "έστειλε" μάλιστα και επιστολή η οποία σκότωσε τον υπασπιστή του Χρυσοχοίδη και διαμέλισε την Εξεταστική για τη Siemens, η οποία σκόρπισε στους 5 ανέμους χεσμένη απο το φόβο της.


Σήμερα που ο τίτλος Υπουργός Δικαιοσύνης ακούγεται σαν χιούμορ, ο Παπανδρέου καλεί την κυβέρνησή να κάνει διακοπές χωρίς ενοχές.

Αν δεν έκανε τόσο υγιεινή ζωή θα λέγαμε οτι κάτι παίρνει κι έχει την ψευδαίσθηση οτι θα τρελλάνει 10 εκατ. Ελληνες, επειδή ακολουθεί πιστά τις επικοινωνικές συμβουλές που του δίνουν τα δήθεν εξειδικευμένα αμερικανάκια.



Kaiser Wilhelm II. beim Staatsbesuch in Konstantinopel
Photographie
Konstantinopel, 1917
DHM, Berlin
Do 75/290 I (1884)



Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως η κυβέρνησή του είναι τελειωμένη και πως και στον ίδιο δεν μένουν παρά μερικά ακόμη μακροβούτια για τους παπαράτσι, πριν αναγκασθεί να κλεισθεί για τα καλά στο φρούριο του Μαξίμου.

Ας ρωτήσει τον Νικητιάδη-ρεπορτάζ του "VETO"-για το κράξιμο που έφαγε στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη.


Λίγο πριν πυκνώσουν τα σύννεφα


Monsanto in Haiti





6 σχόλια:

grsail είπε...

Φοβάμαι ότι τα σύνεφα θα πυκνώσουν τόσο που θα τα κόβουμε με το μαχαίρι.
Τα παλικάρια του ΔΝΤ άφησαν σήμερα να "διαρεύσει" ότι κατά την συζήτησή τους με την επαναστατικά επαναστατημένη (πέρα από ξεφτιλισμένη) ΓΣΕΕ είπαν ότι του χρόνου η ανεργία μπορεί να πιάσει και το 14,5% ... καταλάβατε ;

Που μυαλό για βόρια σύνορα, Κύπρο και Αγαίο.

Τι βρακιά να λύσουμε τι κωλιά να δείξουμε :-(

grsail είπε...

QUIZ:

Ποιό είναι το επίνειο της βάσης Bondsteel ;

ησητνάπΑ:

ςόκατσΑ !

grsail είπε...

τι ρόλο βαράει αυτό το www.getgreeceback.com κατά την γνώμη σου ;

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

όπως όλα τ' αλλα,έτσι και το www.getgreeceback.com
δημιουργεί προσωπικές αγωνίες και προτείνει ελεγχόμενη εκτόνωση στους νέους άνεργους,
στους 20ριδες και 30ριδες χωρίς να προτείνει καμμία λύση..:(

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

...όσο για τον αστακό...
...είναι εβραϊκό λιμάνι...
και...
χωρίς ...ιόνια οδό... δεν πιάνει Bondsteel...
για εκεί έχουμε την αυλώνα και το δυρράχειο στην αλβανία..;-)

grsail είπε...

Ορθή η παρατήρηση για Ιονία οδό, κατασκευάζεται.
Όμως η σχέση μου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Διαφορετικά τι νόημα θα είχε ένα κατασκευασμένο σχεδόν μυστικά και σε χρόνο μηδέν πραγματικά τεράστιο (~ 2,5 τετρ. χλμ σε σχέση με το 1,5 του Πειραιά!) λιμάνι "στην μέση του πουθενά"; Κάτι βρώμικο παίζεται εδώ.

Δημοσίευση σχολίου