Το Καθεστώς του Γ. Παπανδρέου ακολουθεί ασυγκράτητο τον άκρως επικίνδυνο δρόμο του ‘’δορυφόρου’’ του Ισραήλ ,πράγμα που εγκυμονεί μείζονες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον αλλά και άκρως επιζήμιες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

το ιράν της ευρώπης



...ή...
το κλουβί
- η κάλαθος με τις βρωμιές και τις ψευτιές -
του



Σωτήρη Λεβέντη

...ένα από τα επιλεγόμενα ευρωπαϊκά φρούτα
που μαζεύτηκαν τα τελευταία χρόνια στο ελλάντα,
είναι και τα παιδιά
( αριστερόβουλοι-bolshevik και μπατσοκάκια )
του θιάσου
"τα τσιράκια της Σιών",
αλλοιώς παπαγαλάκια (επί πληρωμής βέβαια)...



...απολαύστε τους κάνοντας κλίκ σε κάθε λίνκ/διεύθυνση,
στα μπλέ γράμματα δηλαδή...;-)



Αντιγράφω από το ιστολόγιο Abravanel.wordpress.com:
Φέτος τον Ιανουάριο η Συναγωγή Ετς Χαϊμ στα Χανιά δέχθηκε δυο επιθέσεις με σκοπό την ολοκληρωτική καταστροφή της: η πρώτη στις 7 Ιανουαρίου, (η – τότε – ανάρτηση μου), πέρασε απαρατήρητη από ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα και οργανώσεις πολιτών, (σχετική επικριτική ανακοίνωση ΕΠΣΕ). Μια εβδομάδα αργότερα και δεύτερη επίθεση ακολούθησε με καταστροφικά αποτελέσματα, κάνοντας την Συναγωγή στα Χανιά την πρώτη συναγωγή που καταστρέφεται βίαια μετά την Σοά/Ολοκαύτωμα στην Ελλάδα. Το μέγεθος της καταστροφής ήταν άνευ προηγουμένου: όχι μόνο για τα χιλιάδες σπάνια καμμένα βιβλία και κειμήλια αλλά και γιατί στόχευε μια συναγωγή του 16ου αιώνα που ήταν ο μοναδικός μάρτυρας μιας παρουσίας 2000 ετών στην Κρήτη και αναστηλώθηκε χάρη σε διεθνείς χορηγίες παρά τις τοπικές αντιδράσεις, προς ώφελος όλης της πόλης.
Από την εφημερίδα Χανιώτικα Νέα μαθαίνουμε οτι ακόμα και αυτοί οι συλληφθέντες δεν πρόκειται να προσαχθούν σε δίκη γιατί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα διέταξε την παύση της δίωξης και κατάργηση κάθε περιοριστικού μέτρου λόγω “ασθενών ενδείξεων ενοχής”. Με άλλα λόγια είτε αφήνουν τους αντισημίτες εμπρηστές ελεύθερους, είτε οι αρχικές συλλήψεις ήταν μερικές εύκολες συλλήψεις για να επιδείξουν έργο όταν τα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης ήταν στραμμένα στα Χανιά.

Επίσης το Βουδιστικό Κέντρο «Κάρμα Μπέρτσεν Λινγκ» (ΚΜΛ), στην περιοχή «Μαύρο Όρος» της ορεινής Κορινθίας, εκεί όπου εγκαινιάστηκε στις 23 Αυγούστου η πρώτη μεγάλη βουδιστική στούπα στην Ελλάδα, το 1997 είχε υποστεί καθολικό εμπρησμό στις εγκαταστάσεις του και οι δράστες δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Στο δε επίσης βουδιστικό κέντρο στον Χολομώντα της Χαλκιδικής οι υπεύθυνοι είχαν μεγάλες δικαστικές περιπέτειες με προτροπή των τοπικών παπάδων κατηγορούμενοι για αίρεση, μαγεία κλπ

Στο σύνταγμά μας η Εκκλησία της Ελλάδας αναφέρεται σαν "επικρατούσα θρησκεία" πράγμα που σαφώς έρχεται σε αντίθεση με την υπόσχεση ανεξιθρησκείας που το ίδιο σύνταγμα προσφέρει - μήπως έτσι νομιμοποιείται η διαπλοκή με την εξουσία και η κατοχή με χρυσόβουλα τεράστιων εκτάσεων γης;

Μήπως είμαστε το .. ΙΡΑΝ... της Ευρώπης;










3 σχόλια:

tiktos είπε...

δεν τον ξέρω τον λεβέντη,αλλά τον θεωρώ άτομο με ειδικές ανάγκες ή άτομο με μεγάλες ανάγκες που "καλύπτονται" με παρόμοια κείμενα.
δεν μας εξήγησε όμως είναι υπέρ ή κατά των πράξεων του ισραήλ,που αυτές οι πράξεις συνόδεψαν τον νετανιάχου ως πρωθυπουργό του ισραήλ,για να πράξω και γω αναλόγως ως προς την τιθάσευση της γλώσσας μου

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

δεν είναι ο μόνος τίκτε..,
πολλοί είναι τέτοιοι και καλύπτονται
τοιουτοτρόπως...
και πάνε "πακέτο" όλοι μαζί...
πασολογικό,οικολογικό,αριστεροδημοκρατικό
να πουλήσουν από την ελλάδα ότι προλάβουν...
τα πάντα δηλαδή..:-(

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

@tiktos,
δες και το φιλοσιωνιστικό αβραβανελ..:
http://abravanel.wordpress.com/2010/08/26/by-cohen-christians-against-antisemitism/

Δημοσίευση σχολίου